Badkamer Renovatie Den Haag

En omstreken!

Je bent na al die jaren toe aan een nieuwe badkamer, of misschien ben je net verhuisd en valt de badkamer niet helemaal in de smaak. Je wilt je badkamer voorzien van een nieuwe look, zonder handenvol geld te betalen. Ook wil je natuurlijk een professionele aannemer met ervaring die weet wat hij doet. Dan is een badkamer renovatie van Hoorn Bouw de oplossing! Laat onze experts in Den Haag je laten zien hoe het wél moet.

GRATIS ADVIES AAN HUIS?
Bedankt voor uw aanvraag! Wij zullen binnen 24uur contact met u opnemen.
Oops! Something went wrong.
100+

Blije klanten

10+

Jaar ervaring

99%

Tevredenheidsgraad

9.6

Op Google reviews

certificeringen & garanties

AriseHealth logoOE logoToogether logo
een mooie upgrade!

Bestaande badkamer renoveren

Een  pluspunt van een badkamer renovatie is dat je alles kunt wijzigen zoals jij dat wilt. Heb je altijd al gedroomd van zo'n ligbad in je badkamer? Of wil je die krappe douche inruilen voor een mega inloopdouche? Met hulp van een van onze Hoornbouw specialisten is dat geen enkel probleem.

Bij een badkamer renovatie draait het vaak om het vervangen van het sanitair. Maar zelfs met kleine upgrades kun je al veel veranderen. Ruil bijvoorbeeld dat ouderwetse staande toilet in voor een zwevende wc, of zet wat ondiepe wasbakken in je kleine badkamertje voor wat extra ruimte.

Is je badkamer echt hopeloos ouderwets? Overweeg dan een compleet nieuwe badkamer installatie!

renoveer mijn badkamer
Voordelen

De voordelen van een badkamer renovatie op een rij:

  • Met een badkamer renovatie kun je alles precies zo maken als jij wilt. Weg met die oude badkamer, tijd voor iets nieuws!
  • Een comfortabel ligbad, een ruime inloopdouche – je kunt eindelijk die luxe badkamer-dromen waarmaken waar je al zo lang over fantaseert.
  • Badkamer renovaties draaien vaak om het vervangen van oude wc's en wasbakken. Weg met die oude spullen!
  • Kleine veranderingen, groot verschil: zelfs met kleine aanpassingen, zoals een hangend toilet of ondiepe wastafels, kun je je badkamer een opkikker geven.
  • Meer ruimte: Als je badkamer klein is, kun je met slimme aanpassingen de ruimte optimaliseren.
  • Jouw stijl, jouw badkamer: geef je badkamer een persoonlijke touch. Kies kleuren, tegels en accessoires die bij jou passen.
  • Tijd voor een upgrade: Is je badkamer heel erg oud? Dan is het hoog tijd om deze te upgraden en te genieten van een spiksplinternieuwe badkamer!
contact

Is jouw huis de volgende?