Timmerman Den Haag

En omstreken!

Op zoek naar een ervaren timmerman in Den Haag die serieus vakwerk levert? Zoek niet verder! Wij staan klaar om al jouw timmerwerk aan te pakken, of het nu gaat om op maat gemaakte meubels, het plaatsen van kasten of een complete interieur verbouwing. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen wij ervoor dat jouw projecten tot in de puntjes worden uitgevoerd. Neem contact met ons op en krijg binnen 24u een reactie.

GRATIS ADVIES AAN HUIS?
Bedankt voor uw aanvraag! Wij zullen binnen 24uur contact met u opnemen.
Oops! Something went wrong.
100+

Blije klanten

10+

Jaar ervaring

99%

Tevredenheidsgraad

9.6

Op Google reviews

Gespecialiseerde vakman

Wat doet een timmerman?

Onze timmermannen zijn vakmannen die gespecialiseerd zijn in het bewerken van hout en het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden. Van het bouwen van op maat gemaakte meubels tot het repareren van ramen en deuren, onze timmermannen kunnen een breed scala aan taken uitvoeren om de functionaliteit en esthetiek van een huis te verbeteren.

Hun expertise strekt zich ook uit tot buitenprojecten, zoals het bouwen of renoveren van veranda's, tuinhuisjes en andere houten structuren. Dus, een timmerman biedt vakmanschap en oplossingen op maat voor allerlei houtgerelateerde projecten, waardoor woningen zowel binnen als buiten worden verbeterd!

Schakel hoornbouw in!
Voordelen

6 Voorbeelden van timmerwerk

  • Op maat gemaakte meubels bouwen: Onze timmermannen kunnen unieke meubelstukken maken die perfect passen bij de stijl en afmetingen van een ruimte, zoals kasten, tafels, bedden en dressoirs.
  • Reparatie van houten structuren: Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde deuren, ramen, trappen of vloeren, onze timmermannen kunnen reparaties uitvoeren om de functionaliteit en uitstraling van houten structuren te herstellen.
  • Plaatsen en afstellen van deuren en ramen: Onze timmermannen kunnen nieuwe deuren en ramen installeren en zorgen voor een correcte afstelling om een goede werking en isolatie te garanderen.
  • Renovatie van veranda's en terrassen: Onze timmermannen kunnen verouderde veranda's en terrassen renoveren of nieuwe bouwen, waardoor buitenruimtes worden getransformeerd tot functionele en aantrekkelijke plekken.
  • Dakconstructie en dakramen installeren: Wij kunnen ook helpen bij het bouwen van daken en het installeren van dakramen, waardoor natuurlijk licht wordt toegevoegd aan de ruimte en de algehele uitstraling van een huis wordt verbeterd.
  • Opbouw van interieurafwerking: Dit omvat het plaatsen van lijstwerk, plinten, lambrisering en andere decoratieve elementen om het interieur van een huis te verfraaien en een hoogwaardige afwerking te creëren.
Contact opnemen

Is jouw huis de volgende?