Opbouw Den Haag

En omstreken!

Opbouw van je huis in Den Haag en omstreken biedt de mogelijkheid om extra ruimte te creëren bovenop een bestaand pand, waardoor meer leefruimte of extra kamers ontstaan. Met beperkte grondoppervlakte is verticaal uitbreiden vaak een praktische keuze in de stad. Bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een hele nieuwe verdieping. Klinkt dat als iets voor jou? Neem contact op met onze experts.

GRATIS ADVIES AAN HUIS?
Bedankt voor uw aanvraag! Wij zullen binnen 24uur contact met u opnemen.
Oops! Something went wrong.
100+

Blije klanten

10+

Jaar ervaring

99%

Tevredenheidsgraad

9.6

Op Google reviews

Hoger wonen kan!

Vergunningen en voorwaarden

Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en vergunningen op:
https://www.denhaag.nl/nl/wonen-en-bouwen/dakopbouw/

Verschillende manieren van opbouw

  1. Traditionele opbouw: Dit omvat het bouwen van een extra verdieping bovenop het bestaande gebouw met behulp van traditionele bouwtechnieken en materialen zoals baksteen, beton en houten frames. Dit is de meest voorkomende methode voor opbouw en biedt veel ontwerpmogelijkheden.
  2. Prefab opbouw: Bij deze methode worden de componenten van de opbouw vooraf in een fabriek gefabriceerd en vervolgens naar de locatie getransporteerd voor installatie. Dit kan de bouwtijd verkorten en de verstoring voor bewoners verminderen.
  3. Containeropbouw: Hierbij worden oude zeecontainers gebruikt als basis voor de opbouw. Deze containers worden omgebouwd tot leefruimtes en vervolgens op het dak van het bestaande gebouw geplaatst. Dit kan een snelle en duurzame manier zijn om extra ruimte toe te voegen.
  4. Modulaire opbouw: Bij deze methode worden geprefabriceerde modules gebruikt om de extra verdieping te construeren. Deze modules worden ter plaatse samengevoegd tot een volledige opbouw. Dit kan een efficiënte en kosteneffectieve optie zijn.
  5. Dakopbouw: In plaats van een hele extra verdieping toe te voegen, kan een dakopbouw worden gerealiseerd door het dak van het bestaande gebouw te verhogen. Dit kan geschikt zijn voor gebouwen met een plat dak en kan extra ruimte bieden zonder de structuur drastisch te veranderen.
  6. Groene opbouw: Bij deze duurzame aanpak wordt de opbouw voorzien van groene daken, zonnepanelen en andere milieuvriendelijke elementen. Dit kan niet alleen extra ruimte toevoegen, maar ook de energie-efficiëntie van het gebouw verbeteren en bijdragen aan een groenere leefomgeving
contact opnemen
Voordelen

Waarom opbouw?

Het toevoegen van een opbouw aan een bestaand gebouw biedt verschillende voordelen, waaronder extra ruimte en waardevermeerdering van het pand. Voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben, kan een opbouw dienen als een ideale oplossing om extra slaapkamers, een studeerkamer of zelfs een hobbyruimte te creëren. Bovendien kan het investeren in een opbouw de waarde van het pand vergroten, waardoor het aantrekkelijker wordt op de vastgoedmarkt. Dit kan dus gunstig zijn voor huiseigenaren die overwegen hun woning in de toekomst te verkopen of te verhuren.

Ik wil opbouw!

Is jouw huis de volgende?