Keuken Renovatie Den Haag

En omstreken!

Je bent na al die jaren toe aan een nieuwe keuken, of misschien ben je net verhuisd en valt de keuken niet helemaal in de smaak. Je wilt je keuken voorzien van een nieuwe look, zonder handenvol geld te betalen. Ook wil je natuurlijk een professionele aannemer met ervaring die weet wat hij doet. Dan is een keuken renovatie van Hoorn Bouw de oplossing! Laat onze experts in Den Haag je laten zien hoe het wél moet.

GRATIS ADVIES AAN HUIS?
Bedankt voor uw aanvraag! Wij zullen binnen 24uur contact met u opnemen.
Oops! Something went wrong.
100+

Blije klanten

10+

Jaar ervaring

99%

Tevredenheidsgraad

9.6

Op Google reviews

een mooie upgrade!

Bestaande keuken renoveren

Een keukenrenovatie biedt de ideale oplossing als je de uitstraling van je keuken wilt vernieuwen zonder meteen een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Door het vervangen van het keukenblad en de keukenfronten krijgt je keuken in no-time een geheel nieuwe look. Vergeet hierbij niet de handgrepen en plinten, aangezien deze ook vernieuwd worden tijdens een keukenrenovatie.

Ruil je verouderde keukenblad in voor een nieuw granieten exemplaar en creëer een luxe ambiance. Moderniseer je oude keukenfronten met ultramatte varianten voor een uniek karakter, of kies voor keukenfronten met een gelakte toplaag. Je kunt je eventueel laten adviseren door onze experts in Den Haag - zo ben je er zeker van dat er altijd een kleur of model is dat perfect aansluit bij je persoonlijke smaak, en kun je jouw bestaande keuken omtoveren tot een vernieuwde blikvanger.

Renoveer mijn keuken!
Voordelen

De voordelen van een keukenrenovatie op een rij:

  • Een keukenrenovatie is een stuk goedkoper dan het kopen van een nieuwe keuken, terwijl je wel een compleet nieuwe look geeft aan jouw keuken, en deze er dus uit ziet als nieuw..
  • Heb je een groot of klein budget? Er zijn oneindig opties beschikbaar, passend bij ieders budget. Ook bij die van jou. Je kunt het echt zo gek maken als je zelf wilt. (Of juist niet)
  • Je keuken renoveren betekent dat al het keukengerei op dezelfde plek kan blijven liggen. Scheelt jou een hoop werk en zo weet je meteen weer de pannen en borden te vinden.
  • Je apparatuur hoef je niet te vervangen en kan dan teruggeplaatst worden in je gerenoveerde keuken.
  • Is je werkblad aan vervanging toe? Ook die vervangen we.
  • Heb je een IKEA-keuken? De fronten zijn voorgeboord, zodat het installeren een eitje is.
  • Binnen één werkdag renoveren wij je keuken zonder hak en breekwerk
vrijblijvend contact opnemen

Is jouw huis de volgende?

Ervaar het gemak van een gratis HoornBouw advies aan huis.

plan nu