Schilder Den Haag

En omstreken!

Je bent op zoek naar een vakkundige schilder met jaren aan ervaring die je kunt vertrouwen met jouw huis. Je wilt je wanden, muren, kozijnen of deuren laten verven met beleid.
Of je wilt de buitenkant van jouw huis voorzien van een nieuwe look, zonder handenvol geld te betalen. Dan is een schilder van Hoorn Bouw de oplossing! Laat onze experts in Den Haag je laten zien hoe het wél moet.

GRATIS ADVIES AAN HUIS?
Bedankt voor uw aanvraag! Wij zullen binnen 24uur contact met u opnemen.
Oops! Something went wrong.
100+

Blije klanten

10+

Jaar ervaring

99%

Tevredenheidsgraad

9.6

Op Google reviews

Alles van binnen

Schilderwerk binnen

Bij het schilderen van de binnenkant van je huis, inclusief muren, ramen, kozijnen en deuren, zijn we echt voorzichtig. We begrijpen dat het schilderwerk binnenshuis moet gebeuren, dus we nemen extra maatregelen om het met zo min mogelijk gedoe te doen. Alles wordt keurig afgedekt en we ruimen elke dag onze spullen op.

We houden de nieuwste trends in de gaten en kunnen je daarom goed advies geven over kleuren. HoornBouw maakt gebruik van topkwaliteit materialen en heeft flink wat ervaring in het schildersvak. Onze keuze valt bijvoorbeeld op de verf van Sigma, wat zorgt voor langdurig plezier.

We komen graag langs voor een gezellige, vrijblijvende afspraak. Laat dus gerust iets van je horen.

vrijblijvend contact opnemen
De buitenkant ook!

Schilderwerk buiten

In het Nederlandse weer krijgen gebouwen flink wat te verduren. Goed en regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je eigendom in goede staat blijft.

Met onze ervaring en het gebruik van goede verfmaterialen kunnen we ervoor zorgen dat jouw huis goed beschermd blijft en er representatief uitziet. Wacht niet tot het te laat is en je geconfronteerd wordt met hoge kosten voor reparaties.

Maak op tijd duidelijke afspraken voor langdurig onderhoud. Een investering die de moeite waard is, met gegarandeerde kwaliteit, zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst.

Wil je dat we na de afronding van je opdracht betrokken blijven bij het onderhoud? Dan kun je gebruik maken van onze onderhoudsdiensten.

Ik wil schilderwerk buiten!
Airless

Airless spuiten

Airless spuiten is een schildertechniek waarbij verf met hoge druk en zonder lucht wordt verneveld. In plaats van verf te verspreiden met behulp van lucht, zoals bij traditioneel schilderen met een kwast of roller, wordt bij airless spuiten de verf rechtstreeks op het oppervlak gespoten.

Airless spuiten is vaak sneller dan traditionele schildertechnieken. Het zorgt voor een gelijkmatige en consistente verflaag op grote oppervlakken, waardoor arbeidstijd kan worden bespaard.

Omdat de verf gelijkmatig wordt aangebracht zonder strepen of kwast afdrukken, resulteert airless spuiten vaak in een gladde en professionele afwerking.

Is dit wat voor jou of wil je meer informatie hierover horen? Neem dan contact op!

neem contact op

Is jouw huis de volgende?