Stucadoor Den Haag

En omstreken!

Op zoek naar een professionele stukadoor in Den Haag? Zoek niet verder! Onze ervaren stukadoors in Den Haag bieden hoogwaardige stucwerk oplossingen voor zowel residentiële als commerciële projecten. Met onze expertise en vakmanschap zorgen we voor naadloze, strakke en duurzame afwerkingen die de esthetiek en de waarde van uw pand verhogen. Of het nu gaat om het stuken van muren, plafonds of gevels, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn als het gaat om stucwerk in Den Haag.

GRATIS ADVIES AAN HUIS?
Bedankt voor uw aanvraag! Wij zullen binnen 24uur contact met u opnemen.
Oops! Something went wrong.
100+

Blije klanten

10+

Jaar ervaring

99%

Tevredenheidsgraad

9.6

Op Google reviews

een mooie uitbouw!

Wat is stucwerk?

Stucwerk is een veelgebruikte techniek in de bouw en renovatie, waarbij een dunne laag pleister op muren, plafonds of andere oppervlakken wordt aangebracht. Dit proces, uitgevoerd door onze vakmensen van Hoornbouw, resulteert in een glad en strak oppervlak.

Stucwerk wordt vaak toegepast om beschadigde muren te herstellen, een egale basis te creëren voor verdere afwerking zoals schilderen of behangen, of simpelweg om een ruimte een nieuwe uitstraling te geven. Het kan worden aangebracht op diverse ondergronden, zoals baksteen, beton, gipsplaat en meer.

Onze stucwerk expert in Den Haag willen je graag helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen
Voordelen

6 vormen van stucwerk

  • Glad gestucte muren en plafonds: Dit is het meest voorkomende type stucwerk in huis. Muren en plafonds worden glad gemaakt met een laag gips- of cementmortel, waardoor een strakke en egale afwerking ontstaat die geschikt is voor verschillende interieurstijlen.
  • Sierpleister: Sierpleister is een decoratieve afwerking die textuur toevoegt aan muren en plafonds. Het kan verschillende structuren hebben, zoals fijne korreligheid of grovere patronen, en wordt vaak gebruikt om een visueel interessant element toe te voegen aan binnenruimtes.
  • Schuurwerk: Schuurwerk is een stucwerktechniek waarbij het oppervlak een subtiel geschuurde textuur heeft. Dit creëert een zachte, bijna fluweelachtige uitstraling die vaak wordt gebruikt in moderne en landelijke interieurs.
  • Tadelakt: Tadelakt is een traditionele Marokkaanse stucwerktechniek die waterdicht is en vaak wordt toegepast in badkamers en keukens. Het resultaat is een gladde, glanzende afwerking die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.
  • Venetiaans stucwerk: Venetiaans stucwerk, ook wel bekend als marmerpleister, is een luxe afwerkingstechniek die een glanzend en marmerachtig effect creëert. Het wordt met de hand aangebracht in verschillende lagen en vervolgens gepolijst om een elegante en verfijnde uitstraling te bereiken.
  • Gepleisterde bakstenen wanden: Soms worden bakstenen muren gestuct om een gladdere afwerking te verkrijgen. Dit kan een rustieke uitstraling geven aan een interieur en tegelijkertijd de ruwe textuur van de bakstenen behouden. Het is een populaire keuze in industriële en loftstijl interieurs.
Ja, dat wil ik!

Is jouw huis de volgende?